.

DOMACEPored robnih marki Domaćeg Trgovačkog Lanca (TO, HIT i FINA), koje su dostupne u svim članicama, na sajmu SPREG 2014 “Europrom” je promovisao i lokalnu robnu marku pod nazivom “DOMAĆE”, čiji koncept će početi da primenjuju i ostale članice lanca.

„Europrom” je u priču „Domaće” ušao sa 12 proizvođača iz valjevskog kraja , koji proizvode na tradicionalni način hleb, mlečne proizvode, meso, prerađevine od mesa, jaja, kolače -primenjujući savremenu tehnologiju.

Svim proizvodima na kojima piše „Domaće” je zajedničko to što su proizvedeni od sirovina koje potiču iz valjevskih sela, Mionice, Lajkovca, Uba i Osečine.

Kvalitet proizvoda koji nose naziv „Domaće” je na prvom mestu. Na drugom mestu je cena, koja mora biti pristupačna domaćem kupcu.

Proizvođači koji svoju robu plasiraju kroz robnu marku „Domaće” zapošljavaju preko 300 radnika. Obzirom na to da im je pružena mogućnost da povećaju svoje učešće na tržištu prodajom robe u objektima DTL-a, mnogi najavljuju da će povećati proizvodnju, što znači širenje proizvodnih pogona i povećanje broja zaposlenih.