.

Sajam privrede kolubarskog okruga “SPREG” je najveća privredno-poslovna sajamska manifestacija u zapadnoj Srbiji. Prvi put je organizovan 2004. godine.

U tri izložbene hale, koje čine ovogodišnji SPREG 2016, predstaviće se 208 izlagača različitih privrednih delatnosti.

Domaći Trgovački Lanac (DTL) je učesnik i suorganizator sajma SPREG već četvrtu godinu zaredom (od 2013. godine). Na pomenutom sajmu, u okviru svoje postavke pod nazivom “DOMAĆA PRIČA”, članice ovog lanca, zajedno sa prestavnicima i promoterima velikog broja nacionalnih i lokalnih dobavljača, promovišu svoje proizvode i robnu marku, upoznajući pritom posetioce sajma sa svojom misijom negovanja i očuvanja DOMAĆEG.

U aprilu 2015. godine sajamska postavka “DOMAĆA PRIČA” imala je slogan: “NAJBOLJE JE DOMAĆE”. “Europrom” je u okviru SPREGA 2015 organizovao i sajamsku prodaju, koja je privukla veliki broj građana. Sajamsku prodaju činilo je 15 artikala, asortimanski prilagođenih uskršnjim praznicima, koji su se u okviru tri dana trajanja SPREG-a mogli kupiti po cenama znatno povoljnijim od onih u redovnoj prodaji.

Na SPREG-u 2016, koji će se održati u prostorijama Omni-centra od 6. do 8. aprila,  predstavnici “Europrom”-a i Domaćeg Trgovačkog Lanca šalju poruku: “Proizvedeno u Srbiji – kupujmo DOMAĆE!”

europrom-sajmovi